S:t Sigfrids folkhögskola söker vikarierande konstlärare

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

S:t Sigfrids folkhögskola ligger på Kronobergsområdet i Växjö. Vi har som mål att skapa en varm och välkomnande miljö där alla kan växa både i kunskap och som människor. Folkbildning handlar om alla människors livslånga rätt att fritt söka efter kunskap. Att lära tillsammans, av och med varandra.

Vi söker en konstlärare för ett deltidsvikariat (40%) från februari till juni 2024 och eventuellt också en del av hösten. Vi letar efter en praktiserande konstnär som har pedagogisk erfarenhet och ett specifikt fokus på skulptur/installation med erfarenhet av att driva en keramikverkstad. En förståelse och ett engagemang för samtida konst är viktigt, liksom goda organisatoriska egenskaper. I dina arbetsuppgifter ingår också ett handledarskap där vi försöker möta varje deltagare efter bästa förmåga.

Mer om skolan och hur vi jobbar:

Konstskola

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Vi letar efter en praktiserande konstnär som har pedagogisk erfarenhet och ett specifikt fokus på skulptur/installation med erfarenhet av att driva en keramikverkstad.

Utbildning

Relevant konstutbildning.

 

Om tjänsten

Omfattning 40 %.

Tjänsten är ett vikariat under februari – juni 2024 och eventuellt också en del av hösten. Introduktion är möjlig från mitten av januari.

Avtalsenlig lön.

Ansökan

Du söker genom att maila ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker tjänsten till konst@sigfrid.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Så sök så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 19 november 2023.

Frågor om tjänsten?

Maila namn och mobilnummer till konst@sigfrid.se ringer vi upp för samtal om tjänsten.

 

Facklig kontaktperson

Förbundet folkhögskolelärarna, Viktor Almqvist viktor.almqvist@sigfrid.se